Kirjakauppa-arviossa Book Depository

Book Depository on brittiläinen kirjakauppa, joka myy kirjoja maailmanlaajuisesti ilman postikuluja. Kirjoja palvelussa on yli 20 miljoonaa. Kaupan motto on ”kaikki kirjat saatavilla kaikkialle” (”All Books Available to All”). Innostuin kaupan tarjouksista ja uutuuksista jokunen aika sitten ja huomasin että Book Depositoryn hinnat ovat monesti jopa havelmpia kuin Adlibriksessä, jota suosin monesti kirjojen ostamisessa.

Lue lisää

Paras e-kirjojen lukuohjelma Windowsille

Windowsille löytyy paljon erilaisia e-lukuohjelmia Microsoftin Storesta, mutta suurin osa niistä on laadultaan kehnoja, ulkonäöltään surkeita. Mikä siis on paras e-kirjojen lukuhjelma Windowsille?

Lue lisää

Lukuhaasteet motivoivat lukemaan enemmän

Sittemmin oivalsin, että netti on pullollaan erilaisia lukuhaasteita, joihin jokainen voi osallistua. Ajattelin tälle sivustolleni koota joitakin niistä, joten seuraathan julkaisujani tiiviisti! Ja nörtti kun olen, haasteet päivittyvät automaattisesti lukiessani, Goodreadsin rajapintaa hyödyntäen.

Lue lisää

Kevyttä lukemista – tietoa kirjablogista

Olin kouluikäisenä aikamoinen lukutoukka. Vielä lukioikäisenä luin parhaimmillaan useamman kirjan viikossa. Olen aina ollut nopea lukemaan ja tykännyt kirjoista. Sitten tapahtui elämä ja jostain syystä lukeminen vain jäi. Aloin ajattelemaan, että se ei ole yhtä viihdyttävää kuin vaikkapa esimerkiksi elokuvat. Saavutettuani leffoissa 3000 katsotun elokuvan rajapyykin, huomioni kääntyi kirjoihin.

Lue lisää

Esittelyssä Goodreads – kirjojen sosiaalinen media

Goodreads on palvelu, jonne listataan luetut kirjat (Want to read), lukujonossa olevat kirjat (To read) ja luetut kirjat (Read). Palveluun voi kirjoittaa arvosteluja lukemastaan kirjasta, joko perinteisellä 1-5 tähden skaalalla tai ihan kunnon tekstiarvion kera.

Lue lisää