• Jadie ei koskaan puhunut, ei nauranut eikä itkenyt koulussa. Kun Torey Hayden viimein sai taivuteltua tytön puhumaan, mikään hänen urallaan kokemansa ei valmistanut häntä Jadien paljastamaan painajaiseen

  Pieni tyttö oli vankina hirvittävistä muistoista rakennetussa helvetissä, ja opettajalta vaadittiin paljon myötätuntoa, rakkautta ja suurta rohkeuttakin saada "aavetyttöä" riivaavat pahat henget karkotettua.

  Torey L. Hayden Aavetyttö

  • Otava
  • 2009
  • 301 sivua
  • Luettu e-kirjana Kobo E Ink -lukulaitteella

Torey L. Hayden

Aavetyttö

Luin Aavetytön kahdessa illassa. Kirjan tapahtumat ovat järkyttäviä, surullisia ja niin pysäyttäviä, että lukemisen jälkeen ajatukset kiertävät yhä kehää. Kirjoitustyyli on mukaansatempaavan helppolukuista ja samalla pikkutarkasti asioita kuvailevaa. Skenaario on niinkin mielenkiintoinen, että kaiken kauheuden keskellä myös arkipäiväiset kuvailut kiinnostavat.

Pidän kirjasta todella paljon, vaikka se onkin äärimmäisen ahdistava. Lastenpsykologisesta näkökulmasta paljon tietoutta, jonkin verran kauhumaista mysteeriä, joka saa ajattelemaan tämän olevan fiktiota. Olisipa…

Aion lukea Haydenin kirjoja jatkossakin. Päätä riipivän piinaavaa settiä. Ei heikkohermoisille.

Raskasta lukemista Kevyttä lukemista

Roni "Rolle" Laukkarinen on lukemiseen uudelleen täysiä hurahtanut entinen lukutoukka, elämäntapanörtti, joka pitää lukemisen lisäksi kirjoittamisesta, yrittämisestä, pianon soittamisesta, elektronisen musiikin säveltämisestä, retropeleistä ja rauhallisuudesta.

Reaktiot

Vaadittu kenttä