• Ole oman elämäsi Jethro! Hulvaton ja ällistyttävä jokamiehenopas kertoo, miten rahaa kääritään.

  Raha ratkaisee on synnynnäisen myyntimiehen huikea tarina köyhästä lähiöpojasta menestyväksi kiinteistönvälittäjäksi ja tv-maailman suosikkipojaksi. Tietä menestykseen ovat siivittäneet elämän varrelta poimitut opit, jotka tämän kirjan lukija voi nyt hyödyntää oman varallisuutensa kasvattamiseksi. Se on kättä päälle ja käsiraha!

  Jethro Rostedt Raha Ratkaisee

  • WSOY
  • 2017
  • 191 sivua
  • Luettu nidotussa muodossa

Jethro Rostedt

Raha ratkaisee

Luin tämän lentokoneessa yhdeltä istumalta. Oikein maukas suupala. Jethro herättää paljon fiiliksiä, mutta en katso niin paljon telekkaria, että arvottaisin häntä millään tavalla julkimona. Minua kiinnosti bisnes- ja myyntipuoli kirjassa ja sen takia sen ostin.

Kansi antaa ymmärtää, että kirja antaisi vinkkejä tienaamiseen, mutta se on kuitenkin enimmäkseen jonkinlainen tiivismuotoinen Jethron elämänkerta. Talonrakennusprojekteihin ja kiinteistöönvälitykseen liittyvät vinkit eivät hirveästi tarjoa ja kyseenalaista on se että onko ”Vieraile Bukarestissa. Se on kiva paikka.” -vinkki, jonka avulla menestyy, mutta ymmärrän että kirja on kirjoitettu lähinnä Jethron näkökulmasta ja kieli poskessa.

Kirjasta jäi käteen hyviä – joskin tutunkuuloisia – tärppejä myynnistä; allekirjoitan monta asiaa kuten raaka tekeminen, stressaamisen välttäminen ja se ettei tuhlaa aikaansa ja rahaansa vääriin asioihin. Jethro vaikuttaa kirjan myötä entistä paremmalta tyypiltä. Mutta näiden lisäksi parasta kirjassa on huumori. Repeilin ihan huolella pimpelipompelijutuille ja muille, tai että nainen voi olla kuin joutsen ilman kaulaa. Jethro ottaa mokailunsakin huumorilla ja siitä pisteet.

Hyvä kirja. Helppo ja nopea lukea. Go Jethro!

Raskasta lukemista Kevyttä lukemista

Roni "Rolle" Laukkarinen on lukemiseen uudelleen täysiä hurahtanut entinen lukutoukka, elämäntapanörtti, joka pitää lukemisen lisäksi kirjoittamisesta, yrittämisestä, pianon soittamisesta, elektronisen musiikin säveltämisestä, retropeleistä ja rauhallisuudesta.

Reaktiot

Vaadittu kenttä