Zoe McKey

Budget Like A Pro: Manage Your Money, Pay Off Your Debts, And Walk The Road Of Financial Independence – Personal Finance Made Easy

Olipas hyvä Kindle-heräteostos! Kerrankin sellainen, jota en kadu. Kirjan pitäisi kuulua yleissivistykseen. Zoe McKey käsittelee budjetointia ja henkilökohtaisen talouden hallintaa amerikkalaisittain, mutta yleispätevästi niin, että kuka tahansa mistä päin maailmaa tahansa voi helposti ottaa vinkit käyttöön.

Kirjassa ei sinällään ole mitään ”uutta”, mutta jopa paatuneelle tarkan markan miehelle se antaa uusia oivalluksia siitä, missä kohtaa voi vielä venyttää penniä – järkevästi, ei laihialaisittain.

Kirja on lyhyt ja kevyttä luettavaa, mutta sisältö sitäkin arvokkaampaa. Tulen palaamaan kirjaan aina, jos elämässä on tiukempi hetki. Kirja muistuttaa mistä kannattaa säästää ja miksi. Suosittelen, jos raha-asiat mietityttävät.

Halvin hinta lukuhetkellä Amazonissa $4.95

Raskasta lukemista Kevyttä lukemista

Roni "Rolle" Laukkarinen on lukemiseen uudelleen täysiä hurahtanut entinen lukutoukka, elämäntapanörtti, joka pitää lukemisen lisäksi kirjoittamisesta, yrittämisestä, pianon soittamisesta, elektronisen musiikin säveltämisestä, retropeleistä ja rauhallisuudesta.

Reaktiot

Vaadittu kenttä